Зеленський назвав нові ультиматуми Путіна “відродженням нацизму”

Новини, Політика

Президент Володимир Зеленський назвав ультиматумом “пропозиції” російського диктатора Володимира Путіна про припинення війни на його умовах.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Зеленського в інтерв’ю італійському телеканалу Sky TG24.

“Що я можу сказати? Ці повідомлення є ультимативними, вони нічим не відрізняються від інших ультиматумів, які він робив раніше.

Зараз ми бачимо, що те, що він робить, – це відродження нацизму. Це нова хвиля цього нацизму, російського нацизму. Він хоче, щоб ми відмовилися від наших окупованих територій, але він також хоче і наших неокупованих територій. Він розповідає про регіони нашої країни і не має наміру зупинятися. Замороженого конфлікту не буде.

За його словами, “це те саме, що зробив Гітлер, коли казав: дайте мені частину Чехословаччини, і все закінчиться тут”.

Але український лідер нагадав, що потім була окупація Польщі та Європи.

“Ви знаєте, що ця хвиля нацизму ніколи не припиняється… Не варто довіряти цим повідомленням, адже Путін іде тим самим маршрутом.

Сьогодні він говорить про чотири регіони, раніше говорив про Крим і Донбас… Його не хвилює, що відбувається з людьми, це нове обличчя нацизму”.

Раніше вдень Путін знову повторив, що нібито “готовий до мирних переговорів”, але для цього Україна має вивести свої війська з усіх окупованих росіянами регіонів, які Кремль вважає територією РФ.

Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк назвав “мирні пропозиції” російського диктатора, які той озвучив 14 червня, “стандартним набором агресора”.

До теми: Путін заявив, що для початку мирних переговорів ЗСУ мають вийти з 4 областей України (відео+фото)

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.