Медведчук закликає до окупації Одеси, якщо Україна не підпише капітуляцію

Новини, Політика

Кум Путіна і колишній глава забороненої партії “ОПЗЖ” Віктор Медведчук закликає до окупації Одеси та інших міст, якщо Україна не погодиться на капітуляцію, запропоновану Росією.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Медведчука в інтерв’ю ТАСС.

Медведчук заявив, що РФ повинна окупувати “Одесу та інші міста”, якщо Київ відмовиться від путінської “мирної пропозиції”, в якій той закликає віддати чотири області та Крим, а також погодитися на позаблоковий статус.

Колишній депутат Ради також повторив кремлівські наративи про “ляльководів заходу”, “партії війни”, “нелегітимного Зеленського”, “антинародний режим” тощо.

“Дуже влучний вираз – “звільняти” (“Одесу та інші міста” – ред.).

Інтереси безпеки Росії диктують необхідність подальших бойових дій з метою боротьби з неонацистським режимом для досягнення повної демілітаризації та денацифікації.

При цьому добре видно, що інтереси режиму Зеленського та інтереси українського народу прямо протилежні. Українці хочуть миру, а Зеленський із західними ляльководами – війни, навіть ціною винищення українського народу. І цей народ потрібно від цієї злочинної нацистської влади звільняти”.

Нагадаємо: Раніше Путін знову повторив, що нібито “готовий до мирних переговорів”, але для цього Україна має вивести свої війська з усіх окупованих росіянами регіонів, які Кремль вважає територією РФ.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.