На фронті загинули двоє військових з Коломийщини

Війна, Новини, Політика

Сьогодні стало відомо про втрату двох воїнів, які захищали Україну.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Андрій Батура, молодший сержант, командир розвідувального відділення 68-ї окремої єгерської бригади імені Олекси Довбуша загинув у травні 2024 року під час виконання бойового завдання на Донеччині.

Любомир Фудаль, солдат 53-ї окремої механізованої бригади імені князя Володимира Мономаха, вірний військовій присязі, помер у госпіталі 15 червня.

“Від імені громади висловлюю співчуття рідним та близьким Андрія та Любомира. Розділяємо це горе з вами. Вічна пам’ять та слава нашим захисникам. Про час та місце похорону наших захисників повідомлю додатково”, – повідомив міський голова Коломиї Богдан Станіславський.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.