Для дітей, батьки яких працюють або служать у лавах ЗСУ: в Івано-Франківську працюватимуть вісім чергових садків

Війна, Новини, Суспільство

До першого липня в Івано-Франківську всі садочки працюватимуть у звичному режимі.

Про це повідомив міський голова Руслан Марцінків в програмі “Про головне в деталях”, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Фіртку.

Як додав посадовець, з першого липня та до кінця літа працюватимуть вісім чергових садочків.

“Всі батьки, які працюють, або ті, хто мають чоловіка чи дружину в ЗСУ, зможуть дати свою дитину в черговий садок. Протягом червня потрібно написати заяву в своєму дитячому садочку. Відповідно діти зможуть ходити в садки в мікрорайонах Івано-Франківська.

Зазвичай у нас садочки повертаються на навчання не першого вересня, а десь приблизно з 24-26 серпня відновлюють свою роботу. Буде перерва. Вона вимушена згідно з законодавством. Проте, вісім чергових дитячих садочків працюватимуть.

Крім того, закликаю брати участь в літніх школах. Адже це можливість для дітей провести час з користю. Зголошуйтеся по різних напрямках.

Є певний перелік на моїй сторінці в соцмережі та на сторінці Департамента освіти, куди саме можна долучитись. Протягом літа діти зможуть навчитися нового, відпочити”, — зазначив Руслан Марцінків.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.