Франківські ветерани здобули перемоги на змаганнях “Звитяга Нескорених” у Тернополі (фото)

Новини, Суспільство

Команда прикарпатських ветеранів продемонструвала свою майстерність та силу духу на змаганнях “Звитяга Нескорених”, що відбулись у Тернополі. Спортсмени з Прикарпаття вибороли низку нагород у різних адаптивних видах спорту, довівши свою незламність та стійкість.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Версії.

Прикарпатські ветерани знову довели свою майстерність та силу духу, здобувши перемоги на змаганнях “Звитяга Нескорених” у Тернополі. Команда у складі Олександра Євтушенка, Івана Цьомка, Петра Гудимʼяка та Василя Василика виборола золото у командному веслуванні. Про це повідомила голова Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук.

На зображенні може бути: 4 людини та текст

Срібні нагороди в індивідуальному веслуванні здобули Юрій Гапончук, Андрій Насада та Євгенія Ходак.

Євгенія Ходак також привезла золото з аеробайку, а Олександр Євтушенко здобув бронзову нагороду в цій дисципліні. У ривку гирі срібло виборов Сергій Тарнавський, а бронзу – Юрій Гапончук. Іван Кушнір додав до скарбнички команди ще одну срібну медаль у віджиманні штанги лежачи.

На зображенні може бути: 8 людей та текст

На зображенні може бути: 3 людини, велосипед, сеґвей та текст

Загалом у спортивному дійстві взяли участь 105 спортсменів, серед яких 76 ветеранів з 9 областей України. Прикарпаття представили 14 учасників, які змагалися в адаптивних видах спорту:

  • веслуванні на тренажерах,
  • віджиманні лежачи,
  • аеробайках,
  • ривку гирі чи віджиманні гирі.

На зображенні може бути: ‎6 людей, велосипед та ‎текст «‎ΜП nira стронгы Гровсс MXR ПОр MP 4700 РАЗОМ РОБИМ CTPONT حاسمسات MXn MinGom Грола knATeIANOP nira стронгменла спросась Украйии подераици стронгмем ل Украйни TREN MXN ПОРуч по РУЧ родин ДЕ POWER Drate رن 3 OKKA‎»‎‎

На зображенні може бути: 15 людей та текст

На зображенні може бути: 5 людей та текст

На зображенні може бути: 10 людей та текст

“Вітаю нашу команду з достойним виступом! Своїм прикладом ви демонструєте незламність українського духу та надзвичайну стійкість”, – написала Світлана Онищук.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.