У Франківську відбулась чергова велоінспекція міста

Новини, Суспільство

Зазначається, що важливими є питання доступності. В Івано-Франківську сьогодні, 18 червня, відбулась чергова велоінспекція міста.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на повідомлення очільника міста Руслана Марцінківа.

За його словами, вирушили від міської ради до озера на Мазепи. Тут заасфальтували доріжку від Південного Бульвару до міського озера. Далі поїхали на Національної гвардії, дивились, як там нещодавно зробили доріжку. Важливо – питання доступності.

Були на озері біля 21 Ліцею. Воно має бути не гіршим, ніж міське на Мазепи, зазначає очільник міста.

“На Височана мають прибрати сміття. Бо там виникло хаотичне сміттєзвалище. Також така проблема є на Київській. Сміття звісно ж приберуть, але маю прохання до людей не викидати великогабаритне сміття і не створювати цим такий безлад. Нагадую, що є пункт збору великогабаритних відходів на вулиці Максимовича. Там його заберуть у вас безкоштовно. Також його можна відвести на полігон в Рибне. Є звісно кілька дрібних доручень: де покосити, де залатати ями. Загалом понад 600 кілометрів доріг у нас на обслуговуванні. Й зробити все одночасно неможливо. Але поступово робимо те, що можна в умовах війни. Більше про інспекцію згодом у статті”, – додав Марцінків.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.