Увага! Шахраї збирають гроші від імені Івано-Франківської РДА для 102-ої бригади

Війна, Кримінал, Суспільство

Військовий 102-ої окремої бригади Мирон Дмитрик повідомив у соціальній мережі про випадки шахрайства, коли зловмисники, прикриваючись іменем Івано-Франківської районної адміністрації, намагаються видурити гроші у місцевих підприємців начебто для потреб бригади.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Версії.

“Шахраї від імені Івано-Франківської районної адміністрації, начебто для потреб 102-ої окремої бригади, видурюють у підприємців гроші”, – пише Мирон Дмитрик.

Він закликав бути пильними і не піддаватися на провокації шахраїв.

Представники Івано-Франківської РДА також підтвердили, що вони не мають жодного стосунку до збору коштів для 102-ої бригади і засуджують дії зловмисників. Вони закликали підприємців бути обережними і перевіряти інформацію, перш ніж надавати будь-яку фінансову допомогу.

Правоохоронні органи вже розпочали розслідування цих випадків шахрайства. Вони просять усіх, хто став жертвою шахраїв або володіє інформацією про їхню діяльність, звертатися до найближчого відділення поліції.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.