Яка ситуація із будівництвом моста на Пасічну (відео)

Відео-новини, Новини, Суспільство

Роботи по будівництву розв’язки мосту на Пасічну в Івано-Франківську продовжують активно тривати.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на управління капітального будівництва Івано-Франківської міської ради.

“Тривають роботи на об’єкті «Будівництво моста через річку Бистриця Солотвинська та транспортної розв’язки в районі вулиці Хіміків-Надрічна (І черга «Будівництво транспортної розв’язки в районі вул. Хіміків-Надрічна в Івано-Франківську»)”, — йдеться у повідомленні.

Як повідомили в Управлінні, зі сторони з’їзду підрядник продовжує виконувати гідроізоляцію середини підпірних стійок. А зі сторони заїзду триває процес монтажу опалубки цих стійок.

Окрім цього, будівельники зайняті армуванням ростверку стіни тип 4 заїзду на міст. 

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.