ІФНТУНГ стрімко піднявся у престижному міжнародному рейтингу українських ВНЗ

Новини, Суспільство

ІФНТУНГ стрімко піднявся у рейтингу SCImago Іnstitutions 2024.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на прес-службу навчального закладу.

Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу у 2024 році за результатами міжнародного науково-метричного рейтингу SCImago Institutions Rankings 2024 посів 12 місце серед закладів вищої освіти України. А зовсім нещодавно був на позиціях у третій десятці.

“Все – завдяки результативній та наполегливій системній роботі науково-педагогічних працівників університету, які забезпечують впевнені позиції ІФНТУНГ у міжнародних рейтингах та дозволяють конкурувати на світовому ринку освітніх послуг, наукових досліджень та інновацій”.

SCImago Institutions Rankings враховує 17 ключових індикаторів, що охоплюють три різні набори показників, заснованих на оцінці ефективності дослідницької діяльності, результативності інноваційних заходів і соціального впливу. Рейтинг досліджень стосується обсягу, впливу та якості результатів досліджень установи.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.