У Франківську за 2,3 млн грн хочуть забрукувати вулицю Колективну

Новини, Суспільство

Департамент благоустрою Івано-Франківської міської ради шукає підрядника, який відновить вулицю Колективну. Це один із проєктів, який виграв у міській програмі “Бюджет участі”.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на “Галку” .

Очікувана вартість робіт – 2 330 567 гривень, повідомляє реєстр публічних закупівель Prozorro.

Серед технічних вимог, окрім підготовчих робіт, брукування 1,353 метра квадратних дороги й улаштування бетонних тротуарних фігурних плит на площі 1,366 метра квадратних.

За договором, ремонт має бути завершено до першого вересня 2024 року.

Роботи виконуватимуть на умовах післяоплати у 90 банківських днів. Тобто фактичний термін оплати виконаних робіт складає чотири місяці.

Івано-Франківськ залишається лідером за обсягом фінансування з сумою, станом на 17 травня, в 347 773 046 гривень. Втім важливо зазначити, що майже всі кошти спрямовані на будівництво мосту на Пасічну.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.