В Україні заборонили партію “Наш край”, майно передадуть державі

Новини, Політика

Восьмий апеляційний адміністративний суд задовольнив позов Міністерства юстиції та заборонив діяльність політичної партії “Наш край”.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на пресслужбу судуМін’юст у коментарі УП

Рішення ухвалено 19 червня 2024 року.

Крім цього, рішенням суду майно, кошти та інші активи партії, її обласних, міських, районних організацій, первинних осередків та інших структурних утворень передається у власність держави.

Вказано, що повний текст рішення у справі про заборону політичної партії буде оприлюднений на офіційних сайтах Міністерства юстиції України та Верховної Ради.

В Мін’юсті “Українській правді” уточнили, що заборону винесено на підставі документів СБУ щодо доказів підривної діяльності членів вищевказаної партії (зокрема закликів від керівників та членів партії та її осередків).

За даними руху “Чесно“, частина політиків від “Нашого краю” перейшли на сторону окупантів на Донбасі та очолили окупаційні органи влади.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.