На Рогатинщині захисник за власні кошти придбав облачення для священника (фото)

Новини, Суспільство

Богдан Луцишин захисник з села Діброва, що на Рогатинщині.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Галицький кореспондент.

Воїн за власні кошти нещодавно придбав для настоятеля рідного храму нове облачення – одяг, який священник одягає під час літургії. Вартість комплекту 12-25 тисяч гривень.

«Парафіяни УГКЦ с.Діброва разом з о.Богданом Паляничкою виловлюють щиру подяку жителю нашого села, а на даний час захиснику нашої держави, Богдану Луцишину, за його великий внесок у життя церкви. Завдяки коштам, які даються йому нелегко, придбано облачення для священника», – йдеться у повідомлення парафіянки Ірини Мінурки.

Отець Богдан подякував захиснику за офіру, а також його матері Марії, яка, як і всі матері, не має спокійних ночей і просить Бога за щасливе повернення сина додому. «Хай Господь Бог та Матінка Божа оберігають тебе всюди і завжди. Чекаємо тебе вдома з перемогою», – йдеться у зверненні.

Облачення священника шиють за розміром, щоб крій ідеально підходив людині. Завдяки цьому священник зайвий раз не відволікається під час служіння.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.