Марцінків опублікував фото наслідків ракетного удару по Франківську (фото)

Війна, Новини, Суспільство

22 червня ворог завдав ракетного удару по території навчального закладу в Івано-Франківську. Там зруйновані кілька корпусів.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків опублікував фотографії наслідків обстрілу. Внаслідок ракетного удару зруйновані декілька корпусів Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу.

Також пошкоджень зазнали 12 будинків на вулицях Береговій та Карпатській, дитячий садочок та школа. Загалом пошкоджені 800 вікон в різних будинках, а також 14 будівель та понад 1000 квадратних метрів покрівлі.

“Дивимось, яких руйнувань завдав ворог вночі. Комунальники вже активно працюють, щоб швидко прибрати наслідки удару. Забивають вікна в оселях, де вибите скло. Збитків багато, але, на щастя, люди не постраждали. Все решта – полагодимо!”, – наголосив Марцінків.

Він зазначив, що зараз працюють комісії, які обійдуть кожне помешкання, встановлять збитки і після цього можна буде звертатися за компенсацією.

“Якщо з якихось причин працівники комісії не потраплять до вас – заяву все одно можна писати! Подавати заяви в ЦНАП можна з понеділка”, – додав мер.

Для отримання компенсації потрібно подати такі документи:

  • заява
  • паспорт, ідентифікаційний код
  • рахунок iban
  • документ на власність

У заяві потрібно описати, що пошкоджено.

Також ЦНАП приймає документ на Євідновлення – заяву можна подати через додаток ДІЯ або у ЦНАПі.

 на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.