У Івано-Франківській області прогриміли вибухи під час ракетної атаки

Війна, Кримінал, Новини, Політика, Суспільство

Російські військові вночі 22 червня ракетами атакували Україну. Під час повітряної тривоги звуки вибухів чули в Івано-Франківській області та Луцьку.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на канал 24.

Спершу вибухи чули в Івано-Франківській області. Як повідомили ЗМІ, звуки, схожі на вибухи, чули о 04:24. Перед цим Повітряні сили фіксували ворожі ракети на Заході України.

На Івано-Франківщині працює ППО

Мер Івано-Франківська Руслан Марцінків повідомив про роботу ППО в області.

Вже о 04:27 звуки вибуху було чутно у Луцьку. У Повітряних силах повідомили про ракету над містом.

Варто зауважити, що перед тим росіяни також спрямували на Луцьк кілька ударних дронів типу “Шахед”.

Додамо, що також звуки вибухів було чутно у Вінницькій області. Російські військові атакували Україну за допомогою крилатих ракет Х-101.

Окупанти пізно ввечері підняли чотири бомбардувальники Ту-95, які є носіями цих ракет. Ворожі цілі заходили в повітряний простір України кількома групами з Півдня та Півночі.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.