У Харкові вже 3 загиблих і 25 поранених, Зеленський просить партнерів про рішення (відео)

Новини, Суспільство

Президент Володимир Зеленський повідомив про 3 загиблих і 19 поранених внаслідок влучання ворожими керованими авіабомбами по житловому будинку в Харкові. Пізніше стало відомо про щонайменше 25 поранених.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Зеленського у Telegram, голову Харківської ОВА Олега Синєгубова

 “Розбір завалів триває. На місці всі необхідні служби. Станом на зараз відомо про 19 поранених і трьох загиблих. Мої співчуття всім, хто втратив рідних і близьких”.

Президент наголосив, що російський терор керованими авіабомбами “має бути зупинений і може бути зупинений”.

“Потрібні сильні рішення партнерів, щоб ми могли знищувати російських терористів та російську бойову авіацію там, де вони є”, – закликав він.

“Ми вже довели, що захистити людей і життя від ракетного терору реально, зокрема очищенням прикордонних районів від пускових установок терористів. Потрібно захистити й від бомб. Потрібна ця рішучість”, – підкреслив Зеленський.

Президент також оприлюднив відео з місця події.

Пізніше голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив про 3 загиблих і щонайменше 25 поранених.

16 людей госпіталізовані, двоє з них – діти. Четверо перебувають у важкому стані.

Голова ОВА наголосив, що внаслідок удару пошкоджена виключно цивільна інфраструктура: будинок, зупинки громадського транспорту, магазини.

Російська армія вдень 22 червня завдала чотирьох ударів у одному з районів Харкова, зокрема влучила по житловому будинку. Було відомо про 2 загиблих і 18 поранених.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.