Зеленський анонсував нові домовленості щодо ППО: Це питання про те, коли завершиться війна

Війна, Новини, Політика

Президент Володимир Зеленський анонсує нові домовленості щодо систем протиповітряної оборони для України.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на вечірнє звернення президента

“Наступні тижні червня, першої половини липня мають стати для України не менш результативними, ніж травень, ніж перша половина червня.

Ми вже отримали рішення щодо нових “Петріотів” для України і готуємо продовження. Ми працюємо над постачанням ще систем ППО.

І далекобійність зараз – це не лише питання про те, чого ми можемо досягти на полі бою, але й про те, коли взагалі завершиться війна. Чим більше ми можемо, тим швидше вдасться примусити Росію до справедливого миру”.

20 червня Румунія ухвалила рішення про передачу Україні однієї системи Patriot.

21 червня міністерка оборони Кайса Оллонгрен повідомила, що Нідерланди спільно ще з однією державою передадуть Україні систему протиповітряної оборони Patriot.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.