У ЗСУ спростували інформацію про повну окупацію Новоолександрівки

Війна, Новини, Політика

Захисники повідомили, що інформація про повну окупацію Новоолександрівки на Покровському напрямку не відповідає дійсності, наразі значну частину населеного пункту зайняли росіяни, але не всю.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на 110 окрему механізовану бригаду імені генерал-хорунжого Марка Безручка.

 “Ресурс DeepState опублікував інформацію про ніби-то повну окупацію ворогом населеного пункту Новоолександрівка на Покровському напрямку…

Зазначена інформація щодо повної окупації ворогом населеного пункту Новоолександрівка не відповідає дійсності”.

У бригаді повідомили, що значну частина Новоолександрівки зайняли окупанти, але не всю: “Повністю населений пункт ворог не контролює”.

Наразі на вулицях Новоолександрівки точаться важкі бої.

Переважаючий у силах противник пре несамовито, але бійці 110-ї ОМБр спільно з суміжними підрозділами надзусиллями стримують його дикий натиск.

Частина населеного пункту, в яку прорвався ворог перебуває під вогневим контролем захисників.

Вживаються всі заходи, для вибиття звідти окупантів.

Тривають бої, ситуація під контролем підрозділів ЗСУ.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.