На Івано-Франківщині водій намагався “відкупитись” за нетверезу їзду і пропонував поліцейському 10 тисяч гривень

Новини, Суспільство

Горе-водію повідомлено про підозру.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Івано-Франківську обласну прокуратуру.

За процесуального керівництва Долинського відділу Калуської окружної прокуратури повідомлено про підозру 40-річному чоловіку за фактом надання службовій особі неправомірної вигоди для невчинення дій з використанням службового становища (ч. 1 ст. 369 КК України).

Встановлено, що підозрюваний керував автомобілем стані алкогольного сп’яніння та був зупинений поліцейським, який запропонував порушнику пройти відповідний огляд. Однак, чоловік з метою уникнення адміністративної відповідальності, передбаченої частиною 1 ст. 130 КУпАП, надав поліцейському неправомірну вигоду – 10 тис. грн.

За вказане правопорушення йому загрожує покарання у вигляді штрафу — від однієї до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.