Прикарпатець обікрав жінку, яка попросила його допомогти

Кримінал, Новини, Суспільство

 березня 2024 року мешканець с. Делієве Галицького району, допомагаючи по господарству своїй односелиці, викрав у неї алюмінієву каструлю з кришкою місткістю 40 літрів. За цей вчинок суд призначив йому випробувальний термін.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на вирок Галицького районного суду.

Каструлю в тачці прикрив сміттям і у такий спосіб вивіз з господарського приміщення та викрав й продав іншим мешканцям села. При приїзді працівників поліції повідомив таких в кого знаходиться каструля й вони вилучили в них її. У суді потерпіла сказала, що претензій до чоловіка немає і попросила повернути каструлю.

За крадіжку чоловіка чекало покарання у вигляді позбавлення волі на строк 5 років. Суд звільнив його від цього покарання, призначивши випробовувальний термін на 2 роки.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.