ЗМІ дізнались, коли підпишуть безпекову угоду України з Євросоюзом

Новини, Політика

Двосторонню безпекову угоду між Україною і Європейським Союзом мають підписати 27 червня під час саміту лідерів у Брюсселі.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Інтерфакс-Україна“, яке цитує європейського дипломата, що обіймає високу посаду.

У своєму анонімному коментарі співрозмовник журналістів зазначив, що у Брюсселі буде “спеціальний гість, ім’я якого нам не дозволено називати, але ви всі написали про це”, вочевидь натякаючи на президента України.

“І ви також знаєте, що завтра після сімейної фотографії (лідерів ЄС) буде підписано зобов’язання щодо гарантування безпеки (цитата за перекладом “Інтерфакс-Україна” – ред.)”, – сказав посадовець.

Саміт ЄС відбудеться у Брюсселі в четвер і п’ятницю, 27-28 червня.

Рада ЄС затвердила текст безпекової угоди України з Євросоюзом 25 червня.

Анонімний співрозмовник ЗМІ, який анонсував схвалення на цю дату, сказав також, що підписання відбудеться у найближчі дні після того, “у середу або четвер”.

Також ЗМІ повідомляли, що у четвер, 27 червня, президент України Володимир Зеленський прибуде на саміт Європейського Союзу до Брюсселя.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.