Відомими графіки відключення світла на Івано-Франківщині на 28 червня (графіки)

Новини, Суспільство

Жителів Івано-Франківської області попереджають про тривалі перебої з електропостачанням 28 червня. Енергетики застосують графіки погодинних вимкнень для всіх груп споживачів.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

На Прикарпатті 28 червня очікуються значні перебої з електропостачанням. За інформацією компанії “Прикарпаттяобленерго”, в регіоні будуть застосовані графіки погодинних вимкнень електроенергії для всіх шести черг споживачів.

“Графіки погодинних вимкнень будуть застосовуватися з 00:00 до 24:00”, – повідомляють енергетики у своєму офіційному Telegram-каналі.

Відключення електроенергії триватимуть з опівночі до опівночі наступної доби. Це означає, що протягом 24 годин кожна група споживачів буде без світла приблизно третину часу.

Експерти радять жителям Івано-Франківщини підготуватися до можливих незручностей:

  1. Зарядити гаджети та павербанки
  2. Запастися питною водою
  3. Перевірити наявність ліхтариків та свічок
  4. За можливості, придбати автономні джерела живлення

Енергетики закликають громадян з розумінням поставитися до ситуації та економно використовувати електроенергію в періоди її наявності. Це допоможе зменшити навантаження на електромережі та скоротити тривалість відключень у майбутньому.

Дізнатися про вимкнення електроенергії можна на стартовій сторінці сайту під кнопками “Немає світла” чи “Вимкнення” або у чат-боті енергетичної компанії.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.