Шахраї видурили в прикарпатки 16 тисяч гривень

Новини, Суспільство
Мешканка Надвірнящини постраждала від шахраїв. Поліція вкотре застерігає громадян не довіряти неперевіреній інформації.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на обласна поліція.

Їй в один із мобільних додатків надійшло повідомлення від подруги з проханням позичити гроші. Жінка перерахувала на вказаний рахунок 16 000 гривень.
Як стало відомо, жінка отримала повідомлення від подруги, яка просила позичити кошти. Без жодних вагань потерпіла перерахувала кошти на банківську картку, вказану у повідомленні.
Лише через деякий час вона зателефонувала знайомій та з’ясувала, що мобільний додаток подруги зламали шахраї та від її імені надіслали повідомлення з проханням про фінансову допомогу.
За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Тривають заходи для встановлення особи зловмисника.
Правоохоронці нагадують, якщо у месенджері знайомий звертається з проханням позики коштів – не поспішайте перераховувати гроші, зателефонуйте до нього та переконайтеся у правдивості інформації.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.