Уклав фіктивний шлюб: прикордонники затримали прикарпатця, який мав намір перетнути кордон

Кримінал, Новини

Чоловіка з його «дружиною» було викрито на кордоні з Польщею під час перевірки документів.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

У пункті пропуску “Грушів” прикордонники 7 прикордонного Карпатського загону викрили новостворене подружжя, яке намагалося виїхати з України.

За допомогою жінки, особи з інвалідністю, 20-річний уродженець Прикарпаття мав намір перетнути кордон. «Дружина» за свої послуги, після перетину держрубежу, мала отримати 1 300 доларів США.

За розрахунками «молодят», чоловік таким чином мав отримати статус людини, яка здійснює супровід особи з інвалідністю. Проте плани псевдосім’ї розкрили прикордонники.

У розмові сім’я зізналась, що їх шлюб, до слова, укладений 15 червня – за розрахунком.

Оперативними співробітниками Львівського прикордонного загону направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення відповідальність за яке передбачено ст. 332 ККУ «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України».

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.