26 прикарпатських медзакладів отримали ноутбуків на два мільйони гривень (фото)

Здоров'я, Новини, Суспільство

На Прикарпатті 26 медичних закладів отримали нове комп’ютерне обладнання на суму майже два мільйони гривень.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Департамент охорони здоров’я Івано-Франківської ОДА.

Першого липня 26 медзакладам первинної медичної допомоги на Прикарпатті передали 44 ноутбуки, загальною вартістю майже два мільйони гривень.

Обладнання закупили за кошти спецфонду Держбюджету України на 2024 рік за бюджетною програмою – «Відновлення і розвиток стійкої національної моделі медичної галузі України».

«Диджиталізація сфери охорони здоров’я є невіддільним етапом для удосконалення надання послуг медиками первинної ланки. Ми вдячні за створені якісні умови для безперебійної роботи закладів охорони здоров’я первинної медико-санітарної допомоги”, – каже директорка департаменту охорони здоров’я ОДА Олександра Бойчук.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.