Орбан пообіцяв підтримку України з боку Угорщини під час її головування в ЄС

Новини, Політика

Прем’єр-міністр Віктор Орбан заявив, що під час головування Угорщини в Раді ЄС вона буде допомагати Україні у всьому, в чому зможе.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Орбана під час спільної пресконференції з Президентом Зеленським в Києві, передає УНН.

“Під час головування Угорщини ми у вашому розпорядженні, будемо допомагати у всьому, в чому зможемо”, – сказав Орбан.

Прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан перед цим заявив, що попросив Президент Володимира Зеленського подумати, чи можна припинити вогонь й почати перемовини.

Володимир Зеленський наголосив, що загалом зміст діалогу з Орбаном з усіх сьогоднішніх питань може стати основою для нового двостороннього документа між Україною та Угорщиною – документа, який буде регулювати всі взаємовідносини, який буде заснований на дзеркальному підході до двосторонніх відносин між Україною та Угорщиною, і який дозволить нашим народам користуватись усіма благами єдності в Європі.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.