На Донеччині загинув прикарпатський воїн Володимир Когуч (фото)

Війна, Новини, Політика

Трагічна звістка з фронту прийшла у Ямницьку територіальну громаду – у тяжкому бою з окупантами загинув Володимир Когуч.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на пресслужбу Ямницької тергромади

Народився Когуч Володимир Ярославович 13 березня 1975 р. у с. Павлівка. Навчався у Павлівській  школі.

З квітня 2014 по вересень 2015 р. ще під час неоголошеної війни Герой за покликом серця пішов захищати українську землю від ворога у зоні АТО/ООС. А коли розпочалося повномасштабне вторгнення, Володимир, не вагаючись, знову взяв до рук зброю та у серпні 2022 року добровольцем поповнив ряди українського війська.

Сержант Володимир Когуч служив на передовій механіком-водієм в парашутно-десантному батальйоні однієї з військових частин. Неодноразово воїн рятував поранених побратимів на полі бою, мужньо виконуючи свій військовий обов’язок на перших лініях оборони.

На жаль, 01 липня 2024 р. життя нашого земляка трагічно обірвалося під час виконання бойового завдання на покровському напрямку Донецької області.

“Усією громадою висловлюємо глибокі співчуття рідним та близьким Захисника,  який віддав своє життя, оберігаючи Україну. Нехай Господь прийме Його душу, а земля буде пухом! Вічна пам’ять і слава вірному Синові України! Герої не вмирають”, – додали в громаді.

Про час привезення тіла полеглого воїна, церемонію прощання та чин похорону буде повідомлено додатково.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.