На другому Саміті миру повинні бути представники Росії – Зеленський

Війна, Новини, Політика

Президент Володимир Зеленський заявив, що на другому Саміті миру повинні бути представники Росії, але ймовірно це не буде правитель РФ Володимир Путін, тому що він боїться покидати країну. 

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Зеленського в інтерв’ю Bloomberg TV.

“Якщо наступний Саміт миру буде йти по тому плану, який ми передбачаємо, а другий Саміт передбачає, що буде план з усіма пунктами, як ми бачимо закінчення війни і на нашому боці буде більшість світу.

Якщо цей план буде готовий, ми організуємо другий Саміт миру і там повинні бути представники Російської Федерації, а хто це буде? Ми подивимось.

Я не впевненний, що це буде Путін. Мені здається, що він боїться виїжджати”.

За словами Зеленського, США чи Китай могли б бути третіми сторонами в діалозі між РФ і Україною. Він додав, що ці країни, попри розбіжності, можуть чинити тиск, щоб зупинити Путіна.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.