Оновлення візитівки Бурштина: місто інвестувало понад 66 мільйонів у реконструкцію знаменитого “М’яча”

Новини, Суспільство

У час, коли Бурштин стикається з серйозними викликами, міська влада знайшла ресурси для підтримки знакового об’єкту – знаменитого “М’яча”.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Версії ІФ.

Бурштинська міська рада виділила кошти на реставрацію однієї з найвідоміших пам’яток міста – малої архітектурної споруди “М’яч”. На оновлення популярної фотозони на вулиці Міцкевича було спрямовано 66 498 гривень.

Згідно з даними системи Prozorro, контракт на виконання робіт уклали з місцевим підприємцем Антонідою Максимів 10 червня. Проект передбачав ремонт та фарбування об’єкта в рамках програми соціально-економічного та культурного розвитку міста.

Цікаво, що роботи були завершені набагато раніше запланованого терміну. Вже 2 червня на офіційній сторінці Бурштинської мерії у Facebook з’явилося повідомлення про успішне завершення реконструкції.

“Де зустрічаємося?” – “Біля мʼяча”. Бурштинський мʼяч знають далеко за межами нашої області. Це найпопулярніша фотозона для гостей міста. Тут зупиняються міжнародні рейсові автобуси. Це без перебільшення візитівка Бурштина. Тож трохи його оновили та впорядкували”, – йдеться у дописі.

Варто зазначити, що ця ініціатива реалізується на тлі серйозних викликів, з якими стикається місто.  Наразі місто може без тепла та гарячої води через руйнацію Бурштинської ТЕС. У зв’язку з цим, 28 червня Верхнянська сільська рада ухвалила рішення про надання Бурштинській громаді фінансової допомоги у розмірі 50 000 гривень.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.