Двоє прикарпатських ветеранів змагатимуться в «Іграх Нескорених-2025» у Канаді (фото)

Новини, Суспільство

Із 35 учасників, які пройшли відбір, від Івано-Франківщини участь в міжнародному заході Invictus Games Vancouver Whistler 2025 візьмуть прикарпатці: старший лейтенант ЗСУ Андрій Бойчук та старший солдат Андрій Насада.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на голову Івано-Франківської ОВА.

Андрій Бойчук отримав поранення в грудні 2023 року поблизу села Кліщіївка, Донецької області внаслідок мінометного обстрілу противника,

Андрій Насада був поранений в липні 2022 року внаслідок підриву автомобіля поблизу села Спірне, Донецької області. Спорт для захисника — це можливість віднайти сенс життя та спробувати свої сили, мотивувати інших поранених військових і цивільних людей для відновлення фізичного й морального.

Загалом у відбіркових змаганнях брали участь 329 військових та ветеранів з різних областей.

Відбір та підготовку збірної України 2025 року проводить Мінветеранів спільно з Українським ветеранським фондом, Центром стратегічних комунікацій Stratcom Ukraine, ГО Повернись живим та ГО «Ігри Інвіктус Україна».

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.