Орбан вже прилетів до Москви, каже, що то “миротворча місія”

Війна, Новини, Політика

Прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан вдень 5 липня прибув до Москви, його преслужба назвала поїздку “миротворчим” візитом. 

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на 444.hu, Орбан у Facebook

“Після Києва до Москви. Другий етап миротворчої місії”.

Він також опублікував фото з урядового терміналу “Внуково” на тлі великого напису “Москва”.

Варто зазначити, що на це фото пресслужба Орбана додала логотип угорського головування в ЄС, незважаючи на те, що в Брюсселі наголосили, що Орбан під час своєї поїздки представляє виключно власну країну.

За словами речника уряду Берталана Гаваші, Орбан прибув до Москви у рамках своєї “миротворчої місії” та зустрінеться з правителем Росії Володимиром Путіним.

Також журналісти відстежили, що літак Airbus 604, який угорський прем’єр часто використовує для поїздок за кордон, вилетів з Угорщини одразу після його ранкового інтерв’ю та приземлився у московському аеропорту “Внуково”.

Перед вильотом Орбан в ефірі державному радіо заявив, що головування у Раді ЄС не дає Угорщині мандата для просування миру в Україні, але Угорщина може бути “гарним знаряддям у руках людей, які хочуть миру”.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.