Погіршилося самопочуття. Рятувальники Прикарпаття допомогли в горах туристці з Одеси

Новини, Туризм

Рятувальники допомогли жінці, в якої погіршилося самопочуття при спуску з гори.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на ДСНС області.

Вчора пізно вечором гірські рятувальники допомогли жінці 1981 р.н., яка під час спуску з гори Хом’як Надвірнянського району, відчула погіршення самопочуття і не могла самостійно продовжити рух, тому потребувала допомоги рятувальників.

Жителька міста Одеси перебували в гірські місцевості у складі туристичної групи з шести осіб.

Гірські рятувальники прибули до місця знаходження туристів, надали жінці домедичну допомогу і в подальшому всю групу супроводили до підніжжя гори, звідки вони на власному автотранспортному засобі направилася до місця тимчасового проживання.

“Рятувальники вкотре нагадують громадянам про те, що необхідно відповідально ставитися до туристичних походів, планувати свій маршрут та не переоцінювати свої фізичні можливості, а також мати з собою аптечку, воду та запас їжі”, – йдеться у дописі.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.