Мешканців Івано-Франківщини попереджають про надзвичайний рівень пожежної небезпеки

Новини, Суспільство

Попередження про пожежну небезпеку.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на сторінку обласного центру з гідрометеорології.

Так, 11-13 липня у більшості районів області надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

“Погодні умови сприятимуть високій ймовірності виникнення та розповсюдження пожеж в екосистемах, при наявності джерел займання відкритого вогню”, — йдеться у дописі.

Висока загроза виникнення пожеж у лісових масивах пов’язана з недотриманням правил пожежної безпеки, а саме: не загашені багаття, кинуті сірник або цигарка, дитячі пустощі з вогнем.
Рятувальники закликають громадян дотримуватися правил безпеки під час пожежонебезпечного періоду, особливо під час перебування у лісах, парках та на відкритих територіях. А також нагадують про заборону спалювання сухої рослинності та про адміністративну та кримінальну відповідальність за порушення вимог законодавства.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.