Росіяни атакували ракетами портову інфраструктуру Одещини: двоє загиблих, пошкоджено теплохід

Війна, Новини, Політика

Вночі росіяни атакували ракетами Одеську область, у результаті чого загинули двоє портових працівників, був поранений матрос, пошкоджень зазнав цивільний теплохід.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на голову Одеської ОВА Олега Кіпера у Telegram

 “Вночі ворог атакував Одещину ракетами. Ціллю агресора була портова інфраструктура Одеського району. На жаль, двоє людей, охоронець та водій вантажівки, загинули”.

За його словами, ще один чоловік, вахтовий матрос, отримав поранення. Наразі постраждалий отримує всю необхідну допомогу в лікарні.

Також пошкодження від уламків зазнали складські приміщення, вантажний автотранспорт та цивільний теплохід. Через пошкодження судна, стався витік рідини. Наслідки ліквідовуються.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.