Сили ППО збили 14 з 20 “Шахедів” над Україною

Війна, Новини, Політика

У ніч на 10 липня російські війська атакували Україну ракетами та ударними БпЛА типу “Shahed-131/136”, з окупованого Криму та Курської області РФ.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Повітряні сили у Telegram

Повідомляється, що ворог наніс удари однією балістичною ракетою “Іскандер-М” і чотирма керованими авіаційними ракетами Х-59/Х-69, а також  20-ма “Шахедами”.

Захисникам неба вдалося збити 14 “Шахедів” у Одеській, Миколаївській, Херсонській, Дніпропетровській, Хмельницькій, Черкаській,  Вінницькій та Рівненській областях.

Також повітряники повідомили, що ракетами було атаковано портову інфраструктуру Одещини. Внаслідок активної протидії три ворожі ракети Х-59/Х-69 та три ударних БпЛА не досягли своїх цілей.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.