“Є окремо визначені робочі місця”: що відомо про послуги, які надають ветеранам у ЦНАПах Івано-Франківська

Новини, Суспільство

З перших днів повномасштабного російського вторгнення центри надання адміністративних послуг (ЦНАП) Івано-Франківська стали центрами допомоги переселенцям та військовослужбовцям.

Про це  інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Фіртку

Чи стало більше послуг, які надають ветеранам та чи є послуги, які ветерани можуть отримати у ЦНАПі за спрощеною процедурою,

розпитала директорка Департаменту адміністративних послуг Богдану Питель.

“У нас хороша співпраця з Міністерством у справах ветеранів. Ми підписали меморандум про співпрацю. Відповідно до рішення виконавчого комітету міської ради, в нас є затверджений перелік адміністративних послуг, які надають ветеранам. Це видача посвідчення ветерана, надання різних державних допомог, а також — це послуги родинам загиблих захисників і захисниць.

У нас є окремо визначені робочі місця саме для цієї категорії людей, для того, щоб вони могли швидко отримувати послугу, консультацію або повний блок цих послуг”, — каже Питель.

Зі слів посадовця, наразі ЦНАП працює з Міністерством у справах ветеранів щодо певної координації в частині брендингу. Зокрема, щоб послуга й адмінсервіс “е-Ветеран” були ефективними. Вже є звернення з цього приводу.

“У нас хороша комунікація з Міністерством цифрової трансформації, коли звертаються захисники і захисниці, ветерани, які подають документи, відповідно ці документи ми направляємо в Міністерство у справах ветеранів і отримуємо вже результат.

Тобто цим людям нікуди вже не потрібно їхати”, — підкреслив Богдан Питель.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.