Зеркаль: Ми майже втратили всю маневрову генерацію. Усі станції пристріляні. По деяких – до 20 прильотів (відео)

Відео-новини, Війна, Новини, Політика

Лана Зеркаль – одна з найдосвідченіших українських дипломатів та держуправлінців. У цій сфері вона понад 20 років.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням наУкраїнську правду“.

Саме Зеркаль є однією зі співавторок тексту Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, кураторкою безвізового діалогу з Євросоюзом та агенткою України в міжнародних судах проти Росії.

В минулому Зеркаль була заступницею міністра закордонних справ, а також радницею голови правління “Нафтогазу” й міністра енергетики.

Зараз вона ​​– член координаційного комітету Ukraine Facility Platform, що займається розробкою механізмів взаємовигідної співпраці між Європейським Союзом і Україною, які б сприяли спільному економічному зростанню.

“Під час війни нам усі допомагають. Нам може не подобатися рівень цієї допомоги, але вона є. А після перемоги те, що ми будемо представляти собою як країна, буде тільки нашою відповідальністю. І я дуже хвилююся за те, що ми не будемо готові до цієї перемоги”, – каже Зеркаль.

Яких помилок припускається Україна в процесі відновлення своєї енергетичної системи, пошкодженої російськими обстрілами? Чи стали західні санкції тим інструментом, який послабив міжнародний вплив Росії та її економічні можливості? Чим можуть загрожувати Україні прийдешні вибори в США?

Про це “Українська правда” поговорила з Ланою Зеркаль.

Повне інтерв’ю дивіться на YouTube УП.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.