За півроку бізнес Прикарпаття сплатив майже 11,6 мільярда гривень податків

Новини, Суспільство

До державного бюджету надійшло 6,6 мільярда гривень, місцеві бюджети отримали трохи більше 5 мільярдів гривень.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Головне управління ДПС в Івано-Франківській області.

а шість місяців поточного року платники податків Прикарпаття сплатили до зведеного бюджету майже 11,6 мільярда податків та зборів, що на 485,7 мільйона гривень перевищує показник надходжень за січень-червень 2023 року. Про це , пише ПІК.

“Лідерами у надходженнях до зведеного бюджету є податок з доходів фізичних осіб – 4,4 мільярда гривень, рентна плата за користування надрами – 1,7 мільярда гривень, податок на додану вартість – майже 1,4 мільярда гривень та податок на прибуток – 696,2 мільйона гривень”, йдеться у повідомленні.

Крім цього, за вказаний період до Пенсійного фонду сплачено 5,7 мільярда гривень єдиного внеску, що на 523,1 мільйона гривень більше, ніж за січень – червень 2023 року.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.