Прикарпатця спіймали на спалюванні сухої трави (фото)

погода, Суспільство

Попри попередження синоптиків про високий рівень пожежної небезпеки в Україні і застереження рятувальників, люди все одно спалюють залишки сухої рослинності.

Вчора, 13 липня, такий факт стався в одному з сіл Калуського району, де з самого ранку спалювали суху рослинність, пише Галицький кореспондент з посиланням на Головне управління ДСНС в Івано-Франківській області.
На місце події оперативно прибули рятувальники і працівники поліції. На правопорушника склали протокол за ст. 77 ч.1 КУПАП.

“ДСНС закликає не провокувати пожеж в екосистемах та суворо дотримуватися правил пожежної безпеки поблизу лісових масивів і на відкритих територіях. Самовільне випалювання сухої рослинності заборонено законом! Штраф у разі порушення статті 77-1 КУпАП становить від 3060 грн до 6120″, – йдеться у повідомленні.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.