Родичі й побратими полеглих на війні прикордонників піднялися на Говерлу

Новини, Суспільство

30 родичів і побратимів воїнів Луганського прикордонного загону, які загинули в російсько-українській війні, здійснили похід Карпатами у пам’ять про полеглих.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на розповідь координаторки групи родин безвісти зниклих, полонених і загиблих прикордонників Ірина Лакей Суспільному. 

12 липня вони піднялися на Говерлу, а 13 — до озера Несамовите.

З її слів, під час сходження родичі й побратими встановили стяг з іменами загиблих прикордонників Луганського загону.

“На Говерлі родини та представники Держприкордонслужби отримали пам’яті свічки, які ми обов’язково запалимо після нашої перемоги. На озері Несамовите ми поіменно згадали кожного прикордонника Луганського загону. Всіх тих, хто віддав за Україну найцінніше — своє життя”, — розповіла Ірина Лакей.

Ірини Лакей каже: до сходження долучилися родини Євгенія Зінченка, Романа Ступака, Сергія Семенова, Сергія Лакея, а також дружини Артема Гуртовського і Павла Петрова, який із 2022 року вважається зниклим безвісти.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.