У Долині підпалили авто військового, який приїхав у відпустку (фото)

Війна, Кримінал

Уночі 13 липня невідомі підпалили автомобіль військовослужбовця, який приїхав додому у відпустку на два тижні.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ, з посиланням на доньку військового Діана Батіг.

“Долино, в тебе є “херої”. Сьогодні, 13.07.2024, вночі була підпалена машина мого батька, військового, який приїхав у відпустку. Машина, на якій він виконує бойові завдання, машина, котра рятує життя воїнам та полегшує їхню важку працю. Ті, хто це зробили, – не люди, це гній нашого суспільства, нашого міста… Чесно, в шоці, що деякі скоти ідуть на таке заради збагачення. Деякі розумники кажуть, за що воювати, за владу? Ні, вони воюють за всіх нас, і жалко, що й за таких, як ці скоти. Вони відважні воїни, а ви купка боягузів, котра, очікуючи відключення світла (щоб камери не побачили), підпалили військову машину. Знайте, ви буде горіти в пеклі так само, як горіла ця машина. Просто хочу, щоб ви знали, що ті, хто це зробив, обов’язково будуть знайдені та понесуть відповідальність”, – написала Діана Батіг у соцмережі.

Як повідомили виданню Бліц-Інфо в обласній поліції, правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 114-1 ККУ (Перешкоджання законній діяльності Збройних Сил України та інших військових формувань. Карається позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років).

“Наразі проводяться слідчі та розшукові дії для встановлення осіб, причетних до цієї події”, – прокоментували у поліції.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.