Івано-Франківський університет нафти і газу підтверджує статус лідера: вкотре у рейтингу QS World University Rankings (фото)

Новини, Суспільство

Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу (ІФНТУНГ) вкотре доводить свою перевагу, увійшовши до престижного міжнародного рейтингу QS World University Rankings. 

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на ІФНТУНГ.

Єдиний представник Прикарпаття на міжнародній освітній арені

ІФНТУНГ став єдиним закладом вищої освіти Івано-Франківщини, який потрапив до рейтингу QS World University Rankings: Eastern Europe 2025. Університет посів почесне 103 місце серед 648 університетів із понад 40 країн, включаючи 133 заклади Східної Європи.

Що враховує рейтинг QS World University Rankings

Рейтинг QS World University Rankings вважається одним із найавторитетніших у світі освіти. Він оцінює заклади вищої освіти за низкою ключових параметрів:

  1. Академічна репутація
  2. Цитованість наукових публікацій
  3. Співвідношення викладачів і студентів
  4. Працевлаштування випускників
  5. Оцінка роботодавців
  6. Міжнародна наукова співпраця
  7. Соціальний та екологічний вплив

ІФНТУНГ: традиції успіху та погляд у майбутнє

Входження ІФНТУНГ до рейтингу QS World University Rankings вже стало доброю традицією. Університет демонструє стабільно високі показники протягом кількох років поспіль, що свідчить про системний підхід до забезпечення якості освіти та наукових досліджень.

Керівництво університету високо оцінює внесок кожного члена академічної спільноти у досягнення такого результату.

“Пишаємося здобутками рідного університету. Цінуємо внесок кожного учасника університетської спільноти для зміцнення наших позицій”, – зазначають в ІФНТУНГ.

Незважаючи на вже досягнуті успіхи, ІФНТУНГ не зупиняється на досягнутому.

“Попереду – більше”, – наголошують представники університету, підкреслюючи готовність до подальшого вдосконалення та розвитку.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.