Президент України вручив паспорт курсанту Прикарпатського військово-спортивного ліцею (фото)

Новини, Політика

У День Української Державності Президент України Володимир Зеленський провів урочисту церемонію вручення паспортів 14-річним громадянам України, серед яких був і юний прикарпатець. 

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на президента Володимира Зеленського.

Урочиста церемонія в Києві

27 підлітків з усієї України, серед яких діти захисників, волонтерів та переможців олімпіад, отримали свої перші паспорти громадянина України з рук Президента. Ця подія стала символічним актом визнання нового покоління українців та їхньої ролі у розбудові держави.

На зображенні може бути: 8 людей

Прикарпатець серед нагороджених

Серед учасників церемонії був і представник Прикарпаття – Юрій Турчин.

“Серед 27 дітей захисників, волонтерів і переможців олімпіад був і наш юний земляк Юрій Турчин”, – повідомила Світлана Онищук, голова Івано-Франківської ОВА.

Юрій Турчин є курсантом Прикарпатського військово-спортивного ліцею Івано-Франківської обласної ради. За час навчання він проявив себе як старанний та здібний учень, демонструючи високий рівень підготовки та відданість обраному шляху.

Слова Президента до молодого покоління

У своєму зверненні до юних громадян Президент Володимир Зеленський наголосив на важливості їхньої ролі у розбудові держави.

«Наша державність – це ваше досягнення: усіх, хто заради України бʼється, працює, обʼєднує світ, навчається, поширює правду і готує для росії відповідальність за все скоєне проти нас. Наша державність – це ви і є, кожен і кожна, хто переживає за Україну, пишається Україною і робить усе, що тільки може, щоб Україна перемогла», – зазначив Зеленський.

На зображенні може бути: 1 особа та текст

Окрім вручення паспортів, Президент також відзначив державними нагородами військових та представників інших професій, зокрема енергетиків, комунальників, освітян та лікарів, підкреслюючи їхній внесок у розвиток та захист України.

На зображенні може бути: 13 людей та Храм Василя Блаженного

На зображенні може бути: 7 людей

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.