Присвячений пам’яті полеглих військових-енергетиків: на Прикарпатті провели благодійний турнір з футзалу

Війна, Новини, Суспільство

Протягом двох днів працівники АТ “Прикарпаттяобленерго” грали в благодійному турнірі з футзалу. Мета такого турніру — зібрати кошти на потреби мобілізованих колег.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на пресслужбу “Прикарпаттяобленерго”.

Цьогорічна гра була вже третьою від початку повномасштабної війни.

Турнір присвятили памʼяті полеглих військових-енергетиків компанії: Сергія МарчукаІгоря ОстроушкаЮрія Кайгородова та Олександра Переведенцева.

На честь захисників відбувся товариський матч “Граю за Героя”, участь в якому взяли участь 11 команд з-поміж працівників обленерго та одна команда з особового складу 114-ї окремої бригади тактичної авіації “Авіатор”.

Оскільки матч був благодійним, кожна командна зробила внесок за участь. Загалом вдалося зібрати 66450 гривень, які передадуть на виконання запитів мобілізованих працівників компанії.

“Окрім цього, для діток, чиї батьки сьогодні на фронті, організували руханки, майстер-класи з розпису пряників, виготовлення фоторамок, бульбашкове шоу та інші активності.

У рамках турніру символічно посадили кущ калини на Алеї памʼяті”, — йдеться в дописі.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.