У Франківську спіймали водія, який пошкодив браму та втік з місця аварії (фото)

Новини, Суспільство
Патрульні встановили та притягнули до відповідальності водія, який спричинив ДТП та зник з місця пригоди.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Патрульну поліцію Івано-Франківської області.

Вихідними патрульні отримали виклик про дорожньо-транспортну пригоду на вулиці Дорошенка.
Поліцейським, які прибули на вказану адресу, заявник повідомив, що водій автомобіля Renault здійснив наїзд на ворота, чим їх суттєво пошкодив та покинув місце події. Незабаром, пропатрулювавши прилеглу територію, поліцейські виявили схожу за описом автівку з характерними для ДТП пошкодженнями.
Відділ розшуку та опрацювання матеріалів дорожньо-транспортних пригод УПП в Івано-Франківській області, зібравши всю наявну інформацію, встановили особу 21-річного водія Renault.
Останній визнав свою причетність до ДТП, пояснивши, що не справився з керуванням, а чому зник з місця пригоди — пояснити не зміг.
На водія інспектори склали три адмінматеріали: за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП), ст. 122-4 (Залишення місця ДТП) КУпАП.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.