В Угорщині відкриють офіційну школу для україномовних дітей

Новини, Суспільство

З 1 вересня 2024 року в Будапешті запрацює нова офіційна школа для україномовних дітей.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Галицький Кореспондент.

Реалізувати ініціативу вдалося завдяки співпраці Української організації «Єдність» та Magyarországi Autonóm Orthodox Izraelita Hitközség.

Школа буде функціонувати на базі навчально-виховного комплексу «Maszoret Avot» за адресою: 1072 Budapest, Wesselényi utca 44, повідомляє ЕкоПростір УА «Єдність».

Заклад освіти прийматиме учнів з 1 по 12 клас.

«Злагоджена команда професійних вчителів працюватиме задля наших дітей, надаючи якісну освіту з відповідним офіційним угорським документом в кінці навчального року (bizonyítvány)», – йдеться у повідомленні про відкриття школи.

Батькам, які мають намір навчати своїх дітей у цій школі, пропонується попередня реєстрація. Для цього необхідно заповнити анкету до 22 липня цього року.

Зважаючи на обмежену кількість місць, реєстрація є обов’язковою.

«Для попередньої реєстрації просимо зголоситись і заповнити анкету усім батькам, хто має намір навчати своїх дітей у вищезгаданій школі. Навчання відбуватиметься по адаптованій програмі українською мовою, з розширеним вивченням угорської та англійської мови», – зазначають організатори.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.