Раніше повідомляли про “зношеність” підрозділу: бійців сьомого окремого стрілецького батальйону виводитимуть на доукомплектування

Війна, Новини, Політика
Бійців сьомого окремого стрілецького батальйону 65 ОМБр виводитимуть на доукомплектування. Про напружену ситуацію раніше повідомляли у соцмережах.
Про це під час відеозвернення повідомив міський голова Руслан Марцінків, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Фіртку.
Підрозділ жодного разу не був на ротації та зазнав чималих втрат. Мовляв, більшість бійців уже декілька років не мали відпусток, а накази виконують лише завдяки своїй відповідальності.
“Матері та дружини приходили. Прийшла відповідь. Не скажу, що вона на сто відсотків позитивна, проте Міністерство відписало й там розуміють проблему, що потрібно виводити підрозділ.
Це важливо. Ми привернули увагу. Я дуже вдячний усім, хто долучився, аби зберегти життя бійців сьомого стрілецького батальйону”, — зазначив очільник міста.
Зауважимо, сьомий батальйон 65 ОМБр 28 лютого 2022 року сформували в Івано-Франківському ТЦК. А вже за півтора місяця підрозділ потрапив на лінію бойового зіткнення на Харківщині. Відтоді він безперервно воює.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.