Графіки вимкнень світла на Івано-Франківщині на 20 липня

Новини, погода, Суспільство

Стали відомими графіки відключення світла на Івано-Франківщині на 20 липня.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Прикарпаттяобленерго.

Також інформуємо:

Наразі Держенергонагляд перевіряє дотримання справедливості розподілу електроенергії по країні. Перевірку вже проведено у Вінницькій, Дніпропетровській, Житомирській, Кіровоградській, Одеські та Івано-Франківській областях. Найбільше порушень виявлено у Дніпропетровській та Житомирській областях.

Щодо графіків відключень світла в нашій області, то як показала перевірка, тривалість вимкнення споживачів по ГПВ протягом доби, місяця є рівномірними, відповідно, справедливими.

Нагадуємо, дізнатися вашу чергу та час вимкнення можна:
1. На сайті https://svitlo.oe.if.ua за номером особового рахунку або адресою проживання. Для непобутових споживачів за номером лічильника.
2. У Вайбер-боті (https://chats.viber.com/oeifuabot): Відсутнє світло – Черга вимкнень.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.