Прикарпатець, який забив до смерті тестя, отримав десять років тюрми

Кримінал, Новини, Суспільство

Болехівський міський суд виніс вирок прикарпатцю, який забив до смерті батька дружини.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Галичину.

29 червня 2023 року приблизно о 02:00 хв обвинувачений, перебуваючи у вказаному будинку в стані алкогольного сп`яніння, спілкувався зі своєю дружиною по мобільному телефону, де між ними виник конфлікт.

Після завершення розмови чоловік зайшов в кімнату до тестя, з яким розпочав словесний конфлікт, під час якого на ґрунті тривалих неприязних відносин та внаслідок сварки із дружиною у нього виник умисел на вбивство останнього.

Обвинувачений наніс не менше 44 ударів кулаками рук в різні ділянки тіла, в тому числі в життєво важливі органи – голову, шию та грудну клітку та маючи на меті доведення свого злочинного умислу до кінця, взяв до рук невстановлений в ході досудового розслідування колюче-ріжучий предмет та наніс останньому один удар в життєво важливий орган – шию.

Смерть потерпілого настала від закритої травми грудної клітки з множинними двобічними переломами ребер, переломом грудини, розривами легень, крововиливами в тканину легень, крововиливами в міжреберні м`язи, під пристінкову плевру та ушкодженням пристінкової плеври в місцях переломів ребер, крововиливами в плевральні порожнини, крововиливом в ділянці правого купола діафрагми, крововиливами в м`які тканини грудної клітки по передній поверхні, яка ускладнилася гострою дихальною недостатністю і розвитком тяжкого травматичного шоку.

Обвинувачений своєї вини в умисному заподіянні смерті не визнав, пояснив, що у нього не було умислу на його вбивство, бажав заподіяти йому тільки тілесних ушкоджень та пояснив, що проживав з сім`єю останні 10 років у будинку батька дружини, з яким у нього часто виникали конфлікти з побутових питань.

Суд визнав обвинуваченого винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 115 КК України та призначив йому покарання у виді позбавлення волі на строк 10 (десять) років.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.