“Везли дружин на лікування”: прикордонники виявили два фіктивних шлюби прикарпатців, які мали намір перетнути кордон

Кримінал, Новини, Суспільство

Під час прикордонного контролю у пункті пропуску “Шегині” військовослужбовці сьомого прикордонного Карпатського загону викрили ознаки протиправних схем одруження чоловіків призовного віку з жінками з інвалідністю для виїзду за кордон.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Західне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Так, в одному випадку 44-річний уродженець Івано-Франківщини одружився з 66-річною жінкою.

Чоловік розповів, що везе дружину в Польщу на лікування. Але подружжя не змогло дати однакових відповідей на низку логічних питань. До прикладу, жінка вказала, що їде лікувати суглоби, а чоловік — діабет. Дружина повідомила, що вони знайомі 10 років, а чоловік розповів, що знає її все своє життя, а також знав її попереднього чоловіка, який помер. Проживає подружжя також не разом.

Попередньо правоохоронці встановили, що жінка погодилася на фіктивний шлюб за дві тисячі американських доларів.

В іншому випадку 26-річний житель Прикарпаття одружився з 31-річною жінкою. Чоловік теж вказував, що їде за кордон лікувати дружину. А подальші відповіді теж були неузгодженими.

Як результат, про виявлення ознак кримінального правопорушення, відповідальність за яке передбачено ст. 332 ККУ “Незаконне переправлення осіб через державний кордон України”, оперативні співробітники Львівського прикордонного загону направили повідомлення до Нацполіції.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.