Франківці зможуть попрощатися з громадською діячкою Іриною Фаріон

Кримінал, Новини

Похорон Ірини Фаріон відбудеться у понеділок, 22 липня, у Львові. Точний час та деталі ще повідомлять додатково. Однак, уже зараз проводиться реєстрація бажаючих попрощатися з мовознавицею.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Для бажаючих організують безкоштовний доїзд.

“Організовуємо безкоштовний доїзд до Львова, щоб попрощатись з видатною українкою. Усіх охочих прошу зголошуватись”, – повідомив міський голова Руслан Марцінків на сторінці у фейсбук.

Щоб записатись, телефонуйте в Службу оперативного реагування 1580:
050 010 1580
067 010 1580
зі стаціонарного – 1580 (без коду міста).
Запис проводять до неділі, 21 липня, до 18:00.

Також читати: Вбивство Ірини Фаріон. Деталі замаху, версії слідства та чим була відома львівська професорка (фото)

Минулого року 15 листопада Ірину Фаріон звільнили з посади професора кафедри української мови Національного університету “Львівська політехніка” через аморальний проступок. Фаріон оскаржила звільнення у суді та програла у першій інстанції. Однак, апеляційний суд поновив Фаріон на посаді професорки “Львівської політехніки”.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.